Verkoop & Service

Verkoop & Service

Betrouwbare partners

Wij verdelen een aantal zorgvuldig geselecteerde merken van machines en onderdelen voor allerlei toepassingen in de landbouw en industrie. Na de aankoop kan u bij ons ook steeds terecht voor het verdere onderhoud en service.

Wij kunnen u een breed assortiment aanleveren. Dankzij onze samenwerking met zeer betrouwbare partners (SaMASZ, Saphir, Granit, Kramp, Bepco en Sparex), bieden wij hooibouwwagens, voedermengwagens, sneeuwschuiven, grond- bewerkingsmachines en alle benodigde onderdelen. In onze werkplaats kunnen wij steeds zorgen voor de juiste service, plaatsing en onderhoud.

Contacteer ons

HARU-Liner en Marcolin Servicepoint

Haru-Liner is een nieuwe en innoverende kunststof-beschermlaag. Het is een slijtvast product dat zorgt voor onder andere een kortere lostijd en langere levensduur van uw kipper en aanhangwagen.
 
Als alternatief voor andere, vaak minder duurzame soorten coating biedt de HARU-Liner een kunststof-beschermlaag die u kan monteren in kippers en aanhangwagens vele voordelen. Het materiaal is met een dichtheid van 10 kg/m² erg licht in vergelijking met andere beschermlagen, waardoor er meer laadvermogen ontstaat.
 
Het grootste voordeel van dit product is de lostijd die aanzienlijk wordt verminderd. Dit komt doordat de lading sneller zal schuiven met Haru-Liner. Dit vermindert meteen ook het risico op omvallen. De HARU-Liner is geschikt voor het vervoer van zowel organische grondstoffen (graan, slib, meststoffen, klei, ...) als voor harde materialen (erts, grind, puin, kalksteen, ...).
 
Doordat de kunststof stevig op de bak wordt geschroefd en slijtvast is, blijft de kipper beter beschermd en investeert u met de HARU-Liner in een duurzaam en kostenbesparend product. Ook voor een snelle en degelijke montage kan u bij ons terecht. Het idee is er om in de toekomst Haru-Liner ook te gebruiken voor andere toepassingen.

De voordelen van HARU-Liner

Meer laadvermogen door de lage dichtheid

Lading gaat sneller schuiven waardoor de lostijd vermindert

Zeer slijtvast en snelle montage

Nieuwe toepassingen

De Haru-Liner wordt ondertussen reeds gebruikt in diverse stortbunkers. Hier zijn de vele voordelen eveneens duidelijk.

Daarnaast zijn op dit moment bezig aan de ontwikkeling om HARU-Liner ook te kunnen gebruiken op graafbakken van kranen, dumpers, etc. Blijf ons dus zeker volgen voor nieuwe mogelijkheden.

Onze visie

Daar we zelf bedrijvig zijn in de transportsector en dus dagelijks op weg zijn, kwamen we uit bij een bekend probleem. Ladingen die niet schuiven zoals het hoort en aluminium kippers die snel slijten door allerhande producten.

Voor dit probleem zijn we op zoek gegaan naar oplossingen. We hebben research gedaan, verschillende producten gebruikt die reeds op onze markt beschikbaar zijn, maar helaas niet voldoen.

​​​​​​​Uiteindelijk hebben we een product gevonden in Amerika. Dit product bestelden we dan en plaatste deze in onze eigen kipper. Na een gebruik van twee jaar en een grondige evaluatie, stelden we vast dat dit product nog steeds intact was.

We konden besluiten dat dit, met al zijn voordelen, een ongeëvenaard product is in België. Vandaar dat we dit product ook beschikbaar maken voor de Belgische markt onder de naam HARU-Liner.

Merken

per e-mail

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte aanvragen? Contacteer ons en wij behandelen dit binnen de 24 uur.

Contacteer Ons