All-Round Partner

ALL-ROUND PARTNER

U kan bij ons terecht voor zorgvuldig geselecteerde merken van machines voor landbouw en industrie.

Wie we zijn

Wij zijn al jaren een gevestigde waarde op de markt. Bij Haru Tools ligt onze expertise op het gebied van transport, grondwerken en recycling. We hebben ons gespecialiseerd in deze sectoren en bieden kwalitatieve diensten die aan de hoogste normen voldoen. Of het nu gaat om het efficiënt transporteren van goederen, het uitvoeren van nauwkeurige grondwerken of het optimaliseren van recyclingprocessen, wij staan garant voor professioneel vakmanschap en betrouwbare service. We reageren zo snel mogelijk op aanvragen en doen aan tranpsort à la minute.

Ontdek Meer

Wat we doen

Bij Haru Tools kunt u rekenen op zorgvuldig geselecteerde merken van machines voor transport, grondwerken en recycling. Naast de aankoop van deze machines bieden wij ook uitgebreide onderhouds- en servicediensten aan.
 
Voor al uw grond-, infrastructuur- en afbraakwerken staan onze zeer bekwame professionals met jarenlange ervaring voor u klaar om uw project succesvol af te ronden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het huren van diverse machines; wij hebben een uitgebreid assortiment materieel beschikbaar voor uw projecten.​​​​​​​

Ontdek meer

Contacteer Ons
We helpen u graag verder

Contacteer Ons

diensten

Onze activiteiten

Realisaties

Bekijk hier enkele projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd.

Ontdek Meer

per e-mail

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte aanvragen? Contacteer ons en wij behandelen dit binnen de 24 uur.

Contacteer Ons