Recycling

Recycling

Maximaal hergebruik

Recyclage is een belangrijke troef in ons aanbod. We bieden een containerservice voor algemeen afval, bouwpuin en groenafval met afvoer naar de juiste instanties aan. We beschikken over verschillende container vrachtwagens die instaan voor het transport van de container naar het juiste recyclage punt. Bovendien zeven we zelf ook restmaterialen om er fracties uit te halen en deze maximaal op hergebruik in te zetten.

Contacteer ons

Ruim aanbod

Omdat recyclage steeds meer een belangrijke rol speelt heeft Haru ingezet op een schredder en enkele zeef installaties. Zo beschikken we onder andere over een Backers sterrenzeef, een krokodile schredder, een l-mix 250 en een Finlay 883. Dit omdat  we een zo ruim mogelijk assortiment willen aanbieden om maximale recyclage te ondersteunen. Ook hebben we een airvac screenpod ter beschikking. Dit is een toestel die zelfs de kleinste deeltjes plastic, compost, schors,.. van de transportband zuigt.

De machines kunnen verhuurd worden zowel met als zonder bediening. We beschikken over een aantal kranen met machinisten die over de nodige ervaring beschikken met het zeven en werken met onze installaties. Ook geven we graag advies over welk machine het beste past bij de noden van de klant.

Machine huren

per e-mail

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte aanvragen? Contacteer ons en wij behandelen dit binnen de 24 uur.

Contacteer Ons