Activiteiten

ACTIVITEITEN

Wat we doen

Bij Haru Tools kunt u rekenen op zorgvuldig geselecteerde merken van machines voor transport, grondwerken en recycling. Naast de aankoop bieden we uitgebreide onderhouds- en servicediensten aan.
 
Onze specialisatie ligt voornamelijk op het gebied van kippertransport. We beschikken ook over een divers wagenpark, waaronder huiftrailers, walking floors, plateau-opleggers en containervrachtwagens, om aan al uw transportbehoeften te voldoen.
 
In lijn met de groeiende aandacht voor milieu, bieden wij tevens een containerservice aan voor algemeen afval, groen afval en bouwpuin. We zorgen ervoor dat deze materialen op verantwoorde wijze worden afgevoerd naar de juiste instanties.

Voor al uw grond-, infrastructuur- en afbraakwerken kan u rekenen op zeer bekwame mensen met jarenlange ervaring om uw project tot een goed einde te brengen. Ook voor het huren van allerhande machines kan u contact met ons opnemen, we hebben reeds heel wat materieel ter beschikking.

​​​​​​​Tot slot kan u ook steeds terecht in onze werkplaats voor de inrichting van uw bestelwagen, de verbetering van uw vrachtwagen met allerhande nieuwe technieken, zoals de HARU-liner of de Marcolin-afdekzeilen.​​​​​​​

per e-mail

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte aanvragen? Contacteer ons en wij behandelen dit binnen de 24 uur.

Contacteer Ons