Activiteiten

ACTIVITEITEN

Wat we doen

U kan bij ons terecht voor zorgvuldig geselecteerde merken van machines voor landbouw en industrie. Na de aankoop kan u steeds bij ons terecht voor het verdere onderhoud en service.

Wij hebben ons voornamelijk toegespitst op kippertransport. Verder beschikken we over een huiftrailer, walking floor, plateau-oplegger en containervrachtwagens. Wij zorgen er voor dat alle gewenste transporten kunnen worden uitgevoerd. Milieu-zorg is steeds belangrijker geworden, daarom bieden wij een containerservice aan voor algemeen afval, groen afval en bouwpuin. Wij voeren deze dan ook af naar de juiste instanties.

Voor al uw grond-, infrastructuur- en afbraakwerken kan u rekenen op zeer bekwame mensen met jarenlange ervaring om uw project tot een goed einde te brengen. Ook voor het huren van allerhande machines kan u contact met ons opnemen, we hebben reeds heel wat materieel ter beschikking.

​​​​​​​Tot slot kan u ook steeds terecht in onze werkplaats voor de inrichting van uw bestelwagen, de verbetering van uw vrachtwagen met allerhande nieuwe technieken, zoals de HARU-liner of de Marcolin-afdekzeilen.​​​​​​​

per e-mail

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte aanvragen? Contacteer ons en wij behandelen dit binnen de 24 uur.

Contacteer Ons