Onderhoud en service van uw machines: waarom kiezen voor Haru Tools?


Als eigenaar van machines in de landbouw- en industriële sector is het belangrijk om deze machines goed te onderhouden en te laten servicen. Hiermee voorkomt u onverwachte stilstand, hoge reparatiekosten en kunt u de levensduur van uw machines verlengen. Maar waarom zou u kiezen voor Haru Tools als het gaat om onderhoud en service van uw machines? Hier zijn enkele redenen waarom.

Ervaren professionals

Bij Haru Tools werken we met een team van ervaren professionals die gepassioneerd zijn in wat ze doen. Ze hebben uitgebreide kennis en expertise in het onderhoud en de service van verschillende soorten machines. Dit betekent dat u ervan verzekerd kunt zijn dat uw machines in goede handen zijn en dat ze op de juiste manier worden onderhouden en gerepareerd.

Kwaliteit

Bij Haru Tools hechten we veel waarde aan kwaliteit. We werken alleen met zorgvuldig geselecteerde merken machines voor landbouw en industrie. Daarnaast gebruiken we alleen originele onderdelen bij reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van ons werk waarborgen en kunt u er zeker van zijn dat uw machines in topconditie zijn.

Service na aankoop

Bij Haru Tools stopt onze service niet na aankoop van uw machine. We bieden ook service na aankoop, waaronder onderhoud, reparaties en vervanging van onderdelen. Onze ervaren professionals staan voor u klaar om eventuele problemen op te lossen en uw machines in perfecte staat te houden.

Verhuur van diverse machines

Als u tijdelijk extra machines nodig heeft, dan kunt u bij Haru Tools terecht voor de verhuur van diverse machines. Ons assortiment omvat onder andere graafmachines, bulldozers en transportmaterieel. Al onze verhuurmachines worden regelmatig onderhouden en geïnspecteerd, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat ze in goede staat verkeren.

Werkplaats

Bij Haru Tools beschikken we over een ruime werkplaats waar we uw machines kunnen onderhouden en servicen. We hebben de nodige apparatuur en gereedschappen in huis om al het nodige onderhoud en reparaties uit te voeren. Onze werkplaats is het hart van ons bedrijf en daarom kunnen we u snel en efficiënt van dienst zijn.

Transport

Als u uw machines naar onze werkplaats wilt brengen voor onderhoud of reparatie, dan kunt u gebruikmaken van onze transportdiensten. We hebben voldoende transportsmiddelen, zoals huiftrailers, walking floors, plateau-opleggers en containervrachtwagens, om aan al uw transportbehoeften te voldoen.

Kortom, bij Haru Tools kunt u rekenen op ervaren professionals van hoge kwaliteit die uw machines in topconditie houden. We bieden uitgebreide service na aankoop en hebben een ruime werkplaats waar we al het nodige onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze service voor het onderhoud van uw machines.

Verkoop & Service | Haru Tools and Services

Verkoop & Service | Haru Tools and Services

Wij verdelen een aantal zorgvuldig geselecteerde merken van machines en onderdelen voor allerlei toepassingen in de landbouw en industrie.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

per e-mail

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte aanvragen? Contacteer ons en wij behandelen dit binnen de 24 uur.

Contacteer Ons