Kwalitatieve machines en persoonlijke service voor de landbouw- en industriële sector


Bent u op zoek naar professionele machines en persoonlijke service voor uw agrarische of industriële bedrijf? Dan bent u bij Haru Tools aan het juiste adres. Wij zijn een toegewijd familiebedrijf met ervaren professionals die gepassioneerd zijn in wat ze doen. Onze missie is om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden.

Kwaliteitsmachines voor landbouw en industrie

Haru Tools is gespecialiseerd in de verkoop van zorgvuldig geselecteerde merken machines voor landbouw en industrie. Wij bieden ook onderhoud en service na aankoop van de machines, zodat u altijd verzekerd bent van goede prestaties en lange levensduur van uw machines. Onze machines zijn van hoge kwaliteit en garanderen efficiëntie en betrouwbaarheid in uw bedrijfsvoering.

Persoonlijke service voor elke klant

Bij Haru Tools staan persoonlijke service en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij streven naar snelle reacties op aanvragen en bieden een transportoplossing voor elke behoefte. Wij beschikken over voldoende transportsmiddelen om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u persoonlijk advies te geven en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Diverse diensten voor uw bedrijf

Naast de verkoop van machines bieden wij diverse diensten die u kunnen helpen bij uw bedrijfsvoering. Zo bieden we opleggers en transport met huiftrailer, graafmachines, wielladers, plateau-oplegger en containervrachtwagens. Ook kunt u bij ons terecht voor containerservice voor algemeen afval, groen afval en bouwpuin, grond-, infrastructuur- en afbraakwerken, verhuur van diverse machines en inrichting van bestelwagens en verbetering van vrachtwagens in onze werkplaats.

Neem contact met ons op

Contacteer Ons | Haru Tools and Services

Contacteer Ons | Haru Tools and Services

Een persoonlijk advies is een goed advies. Wij delen onze kennis graag met u. Onze ervaring is er om u te helpen.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

per e-mail

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte aanvragen? Contacteer ons en wij behandelen dit binnen de 24 uur.

Contacteer Ons